Translate

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Joulun värit ja kranssin tekoa

Olen huomannut monen miettivän blogissaan mitkä ovat tämän joulun värit. Meillä on aina olleet melko perinteiset joulunvärit; punainen ja vihreä sekä ruskean erisävyt. Välillä on kullan, kuparin ja hopean kimmellystä. Jossakin huoneessa saattaa olla myös sinivalkeaa väritystä. Joulukoristeista osa jää aina laatikoihin ja osa on uusia. Tonttuja kuitenkin aina vilahtelee tuvassa. Tänävuonna myös possut, sillä löysin Ikeasta ihanat possupehmot, jotka saavat paikkansa puusohvalta. Perinteiset jutut sopivat minulle ja käyvät meidän kotiin. Ihana on katsella valkoisten kotien kristallien kimallusta, mutta meidän kotiin semmoinen ei kuitenkaan sovi.

Tänään meiltä kaadettiin kuusi ja lehtikuusi pihasta. Oksista ja havuista innostuneena tein aitan oveen kranssin lehtikuusesta ja seinälle kanaverkkokehikkoon strömsöön tyyliin sammalamppelit ja täytin ne kuusen oksilla.

Tänään saatiin vihdoin pihakalusteet varastoon. Kesäkukat pois ruukuista ja ruukut varastoon. Nyt alkaa piha olla siinä kunnossa, että talvikin voi tulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti