Translate

torstai 16. lokakuuta 2014

Joululehtiä ja hyväntekeväisyyttä

Taas on aika kun joululehdet rupeavat ilmestymään kaupanhyllyille ja postilaatikkoon. Monien mielestä aivan liian aikaisin, mutta jos aiot tehdä itse koristeita ja kortteja sekä vaikkapa adventtikalenterin niin nyt on aika toimia. Olen ikuinen uusien tai vaikka vanhojen jo unohtuneiden ideoiden poimija.

Tänä vuonna hyväntekeväisyyttä voi tehdä joulukorteilla. Itse osallistun Taikalehden ja SPRn ystäväpalvelun hyvän mielen joulukorttikampanjaan. Jossa tehdään joulukortteja ilahduttamaan yksinäisiä vanhuksia ja muiden yksinäisten ihmisten joulua. Joulukortit tulisi lähettää viimeistään 29.10.14 tai Helsingin kädentaitomessuille  6. -9.11.14 voi myös tuoda.

Ihana lehti taas myy joulukortteja uuden lastensairaalan hyväksi Tampereen Suomen Kädentaidotmessuilla 14 -16.11.14. Keräykseen osallistut lähettämällä joulukortit/ onnittelukortit sekä niihin sopivat kuoret Inspia oy:n.Taikalehdestä ajattelin tehdä sekä maitopurkkilyhtyjä että virkattuja sydämiä. Lehdessä oli myös kauniita luonnonmateriaaleista tehtyjä koristeita. Muista kuitenkin että oksat ja sammalet eivät kuulu jokamiehen oikeuksiin, joten kysy aina lupa ennen kuin keräät.


Ihanalehdestä ajattelin kokeilla kultalyhtyjä maitopurkeista sekä himmelin tekoa ehkä...ainakin se näyttäisi kauniilta. lehdessä on myös mukavia ja yksinkertaisia ohjeita myös lapsille.Simply Homemade -lehdessä oli hauska idea tehdä joulukalenteri muffinivuoasta. myös kangassuikalekranssi näyttää hauskalle.


Uusimmasta Novitasta löytyy ohje virkattuihin ja huovutettuihin tötteröihin, joista voi rakentaa joulukalenterin. Huovutettuna löytyy myös palloja ja sydämiä sekä neulottu joulusukka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti